ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΒΙΟΣΩΛ EUROPANEL PRIME+

Τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ είναι τα μοναδικά στην αγορά τα οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους αντικαθιστούν τα παλαιού τύπου θερμαντικά σώματα διότι η κατασκευή ...

Ιθώμης 6, Χαλάνδρι  -  Τηλ: 2106715510
  :: Αρχική    :: Εταιρεία    :: Επικοινωνία

Θέρμανση - Υδραυλικά » ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΒΙΟΣΩΛ EUROPANEL PRIME+

Θέρμανση - Υδραυλικά, ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΒΙΟΣΩΛ EUROPANEL PRIME+ Τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ είναι τα μοναδικά στην αγορά τα οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους αντικαθιστούν τα παλαιού τύπου θερμαντικά σώματα διότι η κατασκευή τους ταιριάζει απόλυτα με τα κέντρα σύνδεσης των σωμάτων με φέτες. Συγκεκριμένα , τα κέντρα των μουφών βρίσκονται σε αποστάσεις 905 , 655 , 505 mm , γεγονός που καθιστά την αντικατάστασή τους ιδιαίτερα εύκολη. Επιπρόσθετα τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ διασφαλίζουν υψηλή θερμαντική απόδοση σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική.


Τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ είναι τα μοναδικά στην αγορά τα οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους αντικαθιστούν τα παλαιού τύπου θερμαντικά σώματα διότι η κατασκευή τους ταιριάζει απόλυτα με τα κέντρα σύνδεσης των σωμάτων με φέτες.

Συγκεκριμένα , τα κέντρα των μουφών βρίσκονται σε αποστάσεις 905 , 655 , 505 mm , γεγονός που καθιστά την αντικατάστασή τους ιδιαίτερα εύκολη.

Επιπρόσθετα τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ  διασφαλίζουν υψηλή θερμαντική απόδοση σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική. 

Κωδικός: 0

Προϊόντα Θέρμανσης - Υδραυλικών: 59

Θέρμανση - Υδραυλικά

 ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ FAIRLAND MINI

Θέρμανση - Υδραυλικά

 FAIRLAND INVERTER PLUS

FARILAND FULL INVERTER ME ΥΨΗΛΟ COP 16.5,FAIRLAND FULL INVERTER COMMERCIAL, FAIRLAND INVERTER PLUS,FAIRLAND MINI POOL HEAT PUMPS

Θέρμανση - Υδραυλικά

 H ΕΠΕΤΕΙΟΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ ECOFER K.ZOIKONOMOY

Θέρμανση - Υδραυλικά

 ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ inVENTer  iV-Smart Plus ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Σελίδα αποτελεσμάτων: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ]
Μέλος της 4umarket.com
στην κατηγορία
Θέρμανση - Ψύξη,
Χαλάνδρι
  Αρχική Εταιρεία Επικοινωνία  
Page generation time: 0.050191 sec