Αυτοματισμοί ηλιακών Charmeg

Υλοποιημένοι λαμβάνοντας υπόψην τις κλιματολογικές ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου οι διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών της σειράς DT αποτελούν ιδανική λύση για μέγιστη απόδοση και οικονομία καυσίμων.

Ιθώμης 6, Χαλάνδρι  -  Τηλ: 2106715510
  :: Αρχική    :: Εταιρεία    :: Επικοινωνία

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί » Αυτοματισμοί ηλιακών Charmeg

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί, Αυτοματισμοί ηλιακών Charmeg Ecofer , Κώστας Ζ. Οικονόμου , Χαλάνδρι , Υλοποιημένοι λαμβάνοντας υπόψην τις κληματολογικές ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου οι διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών της σειράς DT αποτελούν ιδανική λύση για μέγιστη απόδοση και οικονομία καυσίμων.


Υλοποιημένοι λαμβάνοντας υπόψη τις κλιματολογικές ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου οι διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών της σειράς DT αποτελούν ιδανική λύση για μέγιστη απόδοση και οικονομία καυσίμων. Είναι διπλά προστατευμένοι έναντι των κεραυνών και των ηλεκτροστατικών εκφορτίσεων. Μπορούν να εκτελέσουν ειδικό αντιπαγωτικό πρόγραμμα για προστασία συλλεκτών. Είναι πλήρως ψηφιακοί και παραμετροποιήσιμοι με ενσωματωμένο μηχανισμό διάφνωσης βλαβών. Εφοδιασμένοι με οθόνη φωτεινών ενδείξεων, απεικονίζουν τις τρέχουσες θερμοκρασίες των αισθητηρίων και κάθε είδους προειδοποιητικά μηνύματα. Εγκαθίστανται και ρυθμίζονται απλά ώστε να ελέγχουν τον κυκλοφορητή των συλλεκτών ή τον καυστήρα του λέβητα.

Κωδικός: iliak6

Προϊόντα EMZ , Solartec , Ecotherm , Filkokal: 33

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί

 ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Flow FDX ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ FRESH VENTILATION

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί

 ΡΟΜΠΟΤ ΠΙΣΙΝΑΣ ZODIAC RA6570 IQ

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί

 ΡΟΜΠΟΤ ΠΙΣΙΝΑΣ ZODIAC VORTEX RV 5480 IQ

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί

 ΡΟΜΠΟΤ ΠΙΣΙΝΑΣ ZODIAC VORTEX RV 5600

Σελίδα αποτελεσμάτων: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ]
Μέλος της 4umarket.com
στην κατηγορία
Θέρμανση - Ψύξη,
Χαλάνδρι
  Αρχική Εταιρεία Επικοινωνία  
Page generation time: 0.103945 sec